پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: توسعه فضاهای سبز و بوستان‌های شهری در دوره ششم مدیریت شهری | تامین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند ماجرایی خواندنی که ۷۰ سال پیش اتفاق افتاد | «عبدالحمید مولوی» و نجات «گنبد سبز» از تخریب ۴۰ هزار میلیارد تومان، بدهی دستگاه‌های دولتی به مدیریت شهری مشهد تأکید شهردار مشهد بر تسریع بر اجرای مصوبات مرتبط با خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران
سرخط خبرها

واریز ۶ میلیارد تومان برای پیمانکاران عملیات زمستانه مناطق شهرداری مشهد | آماده‌باش حدود ۵ هزار پاکبان در پی بارش برف

  • کد خبر: ۳۰۵۵۶۲
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۹
واریز ۶ میلیارد تومان برای پیمانکاران عملیات زمستانه مناطق شهرداری مشهد | آماده‌باش حدود ۵ هزار پاکبان در پی بارش برف
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد از آماده‌باش حدود ۵ هزار پاکبان خبر داد و گفت: حدود ۶ میلیارد تومان یعنی میانگین حدود ۴۰۰ الی ۶۰۰ میلیون تومان به هر منطقه فقط برای پیمانکار عملیات زمستانه فردا واریز می‌شود.

مهدی یعقوبی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، در خصوص عملیات و اقدامات خدمات شهری مشهد، در پی بارش برف، اظهار کرد: پیش از بارش برف و با توجه به پیش‌بینی‌های هواشناسی، کلاس آموزشی برای رؤسای خدمات شهری و ناظرين مقیم و عوامل ستادی به مدت ۱۲ ساعت برای حدود ۱۵۰ نفر برگزار شده است. همچنین جلسات آموزش کار با تجهیزات عملیات زمستانه مثل موتورپمپ‌ها، توسط عوامل فنی آتش‌نشانی برای حدود ۸۰ نفر به مدت ۴ ساعت برگزار شده است.

وی افزود: بیستم آذرماه، جلسه‌ای با کلیه رؤسای امور شهر مناطق و همکاران سازمان مپ و نماینده اداره کل نگهداری و تعميرات و نماینده بحران و نماینده اداره کل فضای سبز و نماینده سازمان عمران جهت هماهنگی بیشتر و تبیین نکات کلیدی و مهم و ابلاغ صورت‌جلسه ۳۷بندی به مناطق برگزار شد.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد ادامه داد: با توجه به پیش‌بینی‌های هواشناسی و پیش‌بینی بارش برف برای ۲۴ و ۲۵ آذرماه، تمام نیروها و تجهیزات مدیریت شهری مشهد در حالت آماده‌باش هستند و ۴۱۱ دستگاه ماشین‌آلات، انواع نمک‌پاش، محلول‌پاش، بیل برف‌روب، لودر، مینی‌لودر، گریدر، خاور و وانت سدمعبر (۱۲۸ دستگاه سازمان مدیریت پسماند و عمران و ۲۲۸ دستگاه بخش خصوصی) برای خدمات‌رسانی آماده است؛ البته ناگفته نماند که اگر بارش برف سبک باشد، ۳۵۶ دستگاه به ۲۶۸ دستگاه تقلیل می‌یابد؛ به طوری که ظرفیت بخش خصوصی به ۱۴۰ دستگاه تقلیل می‌یابد.

یعقوبی در ادامه عنوان کرد: برای بالغ بر ۴۹۸۸ نفر نیرو پاکبان از ساعت ۱۶ عصر شنبه تا ساعت ۸ شب یکشنبه برنامه‌ریزی، چیدمان و شيفت‌بندی شده است. همچنین تعداد ۱۵۹ انواع پمپ‌ها و ۱۸ عدد پمپ خودمکش در اختیار نیروهای خدمات شهری است و حدود ۱۴۰۰۰ تن نمک (۱۱۵۰۰ تن مناطق و ۳۵۰۰ تن سازمان مپ) خریداری شده است. بیش از ۸۰۴ عدد باکس شن و نمک در سطوح شیب‌دار سطح شهر مستقر شده است که حدود ۱۹۹ عدد نیز توسط مناطق در حال خریداری بوده و به طور کلی حدود ۲۷۹ باکس به ظرفیت کل شهر نسبت به پارسال اضافه شده است.

وی در نهایت به مدیران مناطق شهرداری تأکید کرد: مدیران محترم مناطق حتماً از ظرفیت بخش خصوصی حداکثر بهره را ببرند. کليه اعتبارات مورد نياز و پیشنهادی مناطق به آن‌ها تفويض شده و مناطق پیگیر انعقاد قرارداد و بازگشايی استعلام ماشین‌آلات باشند. برای انسداد سطوح شیب‌دار، مدیران مناطق با هماهنگی پلیس راهور، اقدام نمايند. هماهنگی ستاد بحران شهرداری با ستاد بحران فرمانداری و ستاد استانداری انجام شده که در صورت لزوم، مدارس دیرتر بازگشايی شوند. با توجه به استمرار برودت در چند روز متوالی، حتماً مناطق تدابیر لازم برای ذخیره گازوئیل موردنياز ماشین‌آلات خود را داشته باشند.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد ادامه داد: حدود ۶ میلیارد تومان یعنی میانگین حدود ۴۰۰ الی ۶۰۰ میلیون تومان به هر منطقه فقط برای پیمانکار عملیات زمستانه، فردا واریز می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->